Novinky

Dobrý den

Televizní komoda je super a nádherná,děkuji za návrh a realizaci. Nyní si musíme pořídit lepší televizi, ta nám kazí dojem. Zaplatím hned ráno v práci a těším se na další spolupráci.

Cihlářová (Brno) 17.4.2009

Dobrý den pane Růžičko

Velmi děkuji za krásnou skříň, která je obdivem všech návštěv. Jsem ráda, že jsem dala na Vaše doporučení. Manželovi se skříň také moc líbí.

Hezký víkend

Marková (Brno) 22.11.2010

Dobrý den

Chtěl bych Vám poděkovat za moc pěkný televizní stolek, pochvalte prosím montážníky, byly slušní , rychlí a ochotní. Mezi řemeslníky také nebývá zvykem aby nábytek i vyleštili a vše uklidili.

Ať se Vám daří

Janotka (Hostěnice)

Dobrý den,

částka byla uhrazena 26.2.2010. Díky moc za vše, jsme velmi spokojeni.

Hezký den

Drozdová

Dobrý den pane Dvořáku,

Moc děkuji za kvalitní provedení skříně. Jsme moc spokojení… Děkuji vám i za ten kravatník. Fakturu od pana Růžičky jsem e-mailem obdržel. Díky za spolupráci.

S pozdravem,

Ing. Martin Hoffmann (Brno) 21.2.2011

Vážení pánové

Děkuji za krásnou skříň a profesionální přístup od prodejny, přez zaměření, až po samotnou montáž. Jsem s Vašimi službami velmi spokojená, budu doporučovat.

Dofková (Brno) 22.6.2009

Ahoj Jirko,

kluci nábytek namontovali skvěle, rychle a pečlivě, jsme spokojeni.

Díky

V. Farová (Praha) 2.3.2009

Ahoj Jirko,

kluci nábytek namontovali skvěle, rychle a pečlivě, jsme spokojeni.

Díky

V. Farová (Praha) 2.3.2009

Dobrý den pánové

Rád bych poděkoval za krásný nábytek v pokoji pro dceru, vše se moc povedlo a líbí se nám. Děkuji firmě za příkladnou péči o od návrhu na prodejně, až po konečnou realizaci.

Díky a pěkný den

Rygrovi (Kroměříž) 11.3.2008

Dobrý večer,

jsme moc spokojeni, děkujeme, bude potřeba pouze malé seřízení jedněch dveří na nové skříni, ještě jednou děkujem a v pondělí si zavoláme,

Hezký víkend

Pokorný (Renault Pokorny Brno) 3.2.2010

Vážení pánové,

dnes obdrženou fakturu jsem už zaplatila. Bežně platím až ve splatnosti; u vás jsem udělala výjimku. S prací vašich hochů, kteří mi montovali tři skříně, jsem velice spokojena. Myslím, že jsou to velice dobří zaměstnanci a svoji práci dělají s radostí a dobře. Přeji vaší firmě hodně úspěchů.

Děkuji a zdravím

Alena Putzova (Praha) 18.8.2010

Dobrý den pane Dvořáku

Skříń máme hotovou a je super a moc se mi líbí! Poděkujte prosím Vašim montérum za perfektní práci, využiji Vaše služby zanedlouho znovu. Pošlete mi prosím podklady pro platbu.

Těším se a pěkný den

Zycháček (Kroměříž) 26.2.2009

Pane Dvořáku,

dorazila jsem konečně domu. Pánové odvedli skvělou práci! Moc chválím :) Pošlete prosím fakturu, obratem zaplatím a mám skříň ještě o týden dřív :)

Díky

Dvořáková (Praha) 16.7.2010

Dobrý den.

Mnohokrát děkujeme, s takovou rychlostí jsme nepočítali - jste úžasní.

Vávrovi (Brno) 11.10.2010

Informace o zpracování osobních údajů

společnosti Skříně na míru, s. r. o., IČ: 27710858, DIČ: CZ27710858, sídlo: Za myslivnou 439, 664 07 Pozořice,

…dále jen Dodavatel (v textu „my“). Objednatelem se rozumí zákazník, resp. druhá smluvní strana (v textu „Vy“).

  1. Informace o Vás jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v platném znění.

  2. Veškeré údaje získané od Vás užíváme výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytujeme je třetím osobám. Výjimku představují společnosti zajišťující dopravu nebo platební styk, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové vyřízení objednávky. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládáme s osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

  3. Odesláním objednávky nám také udělujete souhlas uchovávat a zpracovávat Vaše údaje k obchodním a marketingovým účelům.

  4. Souhlas je udělován dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 z 27.4.2016 v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, v textu „GDPR“), dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (v textu „ZOOÚ“) a dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů.

  5. Tímto nám udělujete až do odvolání, jakožto správci osobních údajů, souhlas s tím, abychom zpracovávali (a to i automatizovaně a zejména prostřednictvím shromažďování, monitorování, profilování, vyhodnocování a uchovávání) Vaše osobní údaje. To vše v nezbytném rozsahu pro účely zjištění relevantních potřeb Vás jako uživatele a nabídnutí a poskytnutí vhodných obchodních nabídek a benefitních zákaznických programů, a to v tištěné formě i elektronickými prostředky. Osobní údaje, které budou na základě tohoto souhlasu zpracovávány, zahrnují zejména jméno, příjmení, titul, trvalý pobyt/místo podnikání, doručovací adresa, datum narození, příp. rodné číslo, číslo bankovního účtu, údaje z předložených dokladů, údaje o platbách a platební morálce, telefonní a e-mailové spojení, informace identifikující zařízení nebo osobu spojenou s užíváním zařízení, např. IP adresy nebo identifikátory cookies a informace o nákupních preferencích.

  6. Tento souhlas udělujete dobrovolně na dobu trvání našeho smluvního vztahu + 15 let a po tuto dobu zároveň budeme Vaše údaje uchovávat.

  7. Jste si vědomi toho, že souhlas může kdykoliv odvolat, a to stejným způsobem, jakým jste ho udělili. Tímto však není dotčena zákonnost zpracování Vašich osobních údajů před takovýmto odvoláním souhlasu ani zákonem nám uložené povinnosti týkající se zpracování Vašich osobních údajů.

  8. Berete na vědomí, že neudělení nebo odvolání tohoto souhlasu může mít za následek to, že Vám některé služby nebude možné poskytnout, stejně jako to, že uvedená skutečnost nemá vliv na naše zákonem uložené povinnosti.

  9. Za podmínek v GDPR a případných souvisejících právních předpisech uvedených máte právo požadovat od nás přístup k evidovaným osobním údajům, právo na opravu nebo výmaz Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů a dále právo na přenositelnost Vašich osobních údajů.

  10. Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

  11. Tyto podmínky jsou účinné od 15.5.2018.

Zobrazit plnou verzi webu

Zavoláme Vám!

Máte zájem o naše služy, zadejte své jméno a telefon, obratem Vám zavoláme zpět!

 
Zavřít